Lange termijn ondersteuning
Lange termijn ondersteuning
Click Here
Snelle levertijden
Snelle levertijden
Click Here
Vakkundig flow advies
Vakkundig flow advies
Click Here
+31 (0) 72 507 1400
Sierra Instruments logo

Thermische massa flowmeter

Werkt u bij uw bedrijf met thermische massa en moet dit zo nauwkeurig mogelijk opgemeten worden? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Sierra Instruments. Wij hebben namelijk een thermische massa flowmeter in het assortiment, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat deze helemaal perfect werkt. Een thermische massa flowmeter kopen is bij ons heel eenvoudig. U zoekt simpel de meter op die het beste aansluit op uw wensen en neemt hierover contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat de meter zo snel mogelijk uw kant op wordt gestuurd.

Wilt u een thermische massa flowmeter bestellen

Met een goede thermische massa flowmeter kunt u altijd nauwkeurige metingen verrichten. Dit kan heel belangrijk zijn voor uw bedrijfsvoering, u gaat er dan natuurlijk vanuit dat dit geheel nauwkeurig verloopt. Ons bedrijf is opgericht in 1973, vanaf dat jaar zijn wij bezig met de ontwikkeling van meters die zo betrouwbaar en nauwkeurig mogelijk zijn. Onze meters zijn geschikt voor praktisch elke gas, vloeistof en stoom applicatie. Onze meters bieden niet alleen maar nauwkeurigheid, maar ook reproduceerbaarheid van elke meting die u ermee maakt.

Snel een thermische massa flowmeter bestellen

Heeft u snel een thermische massa flowmeter nodig? Deze kunt u dan razendsnel bij ons bestellen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u met onze meters heeft? Dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen om uw vragen aan ons te stellen. We geven u duidelijke informatie en adviseren u over welke meter het beste bij uw bedrijf past. Uiteraard kunt u ook altijd uw vragen aan ons stellen over de andere producten die wij in het assortiment hebben staan. Bij Sierra Instruments bent u aan het juiste adres voor meters die geheel nauwkeurig zijn en waar u altijd een betrouwbare meting mee krijgt.

Neem contact met ons op!

Bijlmansweid 2
1934 RE, Egmond aan den Hoef
Nederland

Offerte aanvragen