Lange termijn ondersteuning
Lange termijn ondersteuning
Click Here
Snelle levertijden
Snelle levertijden
Click Here
Vakkundig flow advies
Vakkundig flow advies
Click Here
+31 (0) 72 507 1400
Sierra Instruments logo

QuadraTherm

Sierra gas flow meters vergroot de flexibiliteit,
Sierra Instruments produceert een complete lijn van in-line en insteek thermische massa doorstroom meters om zeer precies het gas massa debiet te meten in lichte tot zware industriele applicaties: o.a. in Olie & Gas, Staalproductie, Energie management en onderzoekstoepassingen. Met onze gepatenteerde DrySense-sensor (DrySense™) verzekert Sierra dat de thermische massa doorstroom meter zeer stabiliteit blijft en biedt klanten:

  • Immuum voor scheuren en/of verschuiven in de sensor na verloop van tijd
  • Maximale doorstroomgevoeligheid bij zeer lage flows en hoge reproduceerbaarheid
  • Zeer hoge nauwkeurigheid

Sierra’s QuadraTherm massa flow meter is de meeste nauwkeurige thermische gas massa doorstroom meters ter wereld.

Gebruikers kunnen nu de voordelen ervaren van de thermische technologie waaronder: hoge turndown ratios, zeer lage drukval, geen bewegende delen, applicatie flexibiliteit en directe gas massa flowrate metingen. Alle Sierra thermische massa flow meters hebben hoge stabiliteit door de gepatenteerde no-drift DrySense-sensor (DrySense™) dat maakt het mogelijk om een betrouwbare In-Situ Calibration Validation uit te voeren ondersteund door een levenslange garantie op de sensor.

Door het speciale sensorontwerp en de gepatenteerde Raptor II Flow Engine is QuadraTherm nu de enige thermische flowmeter die in het veld gas composities kan wijzigen zonder dat de meter teruggestuurd hoeft te worden naar de fabriek.

Neem contact met ons op!

Bijlmansweid 2
1934 RE, Egmond aan den Hoef
Nederland

Offerte aanvragen