Lange termijn ondersteuning
Lange termijn ondersteuning
Click Here
Snelle levertijden
Snelle levertijden
Click Here
Vakkundig flow advies
Vakkundig flow advies
Click Here
+31 (0) 72 507 1400
Sierra Instruments logo

Stoom flowmeter

Heeft u een bedrijf waarbij het noodzakelijk is om een nauwkeurige meting te krijgen van de hoeveelheid stoom? Neem dan eens een kijkje op de website van Sierra Instruments. Ons bedrijf is al sinds 1973 bezig met de ontwikkeling van de meest nauwkeurige meters die er te krijgen zijn. Het kan dan ook van zeer groot belang zijn dat de meting die wordt verricht zo nauwkeurig mogelijk is. We raden u aan om eens een kijkje te nemen op onze website als u meer wilt weten over de meters die wij in het assortiment hebben staan. U kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen en uw vragen aan ons stellen.

Met een goede flowmeter stoom meten

Wij ontwikkelen hoogwaardige Vortex flowmeters die de meest nauwkeurige Stoom (Saturated of Overheated) flowmeting geven die er te krijgen is. Wij leveren flowmeters voor zowel extreem hoge flows als lage flows voor zowel gas en vloeistof als stoom. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een van onze oplossingen, waarbij u er ook voor kunt kiezen om een oplossing op maat geleverd te krijgen. U hoeft hier verder geen extra ontwikkelkosten voor te betalen. We staan garant voor een hoge nauwkeurigheid van de metingen, maar ook van reproduceerbaarheid van elke meting die wij verrichten. U zoekt daarnaast een bedrijf met snelle levertijden en vakkundig advies op het gebied van flow? Neem dan gewoon even contact met ons op.

De beste flowmeter voor stoom

We hebben meerdere Vortex flowmeter modellen in de categorie flow stoommeter voor u klaarstaan. We raden u dan ook aan om gewoon eens bij ons te kijken als u een perfect product op dit gebied zoekt. We maken ontwerpen die robuust en innovatief zijn en hebben klanten over de hele wereld die vertrouwen op de kwaliteit van onze producten. Onze flow-experts werken zorgvuldig samen om u zo de best mogelijke producten te kunnen leveren.

Neem contact met ons op!

Bijlmansweid 2
1934 RE, Egmond aan den Hoef
Nederland

Offerte aanvragen