Kies meters uit op Meettechniek

Flowmeter

Een flowmeter van Sierra Instruments kopen

Bent u op zoek naar een betrouwbare flowmeter waarmee u nauwkeurig de doorstroom van Vloeistoffen, Gassen of Stoom kunt meten? Dan bent u bij Sierra Instruments aan het juiste adres. We hebben namelijk een breed assortiment aan producten voor u klaarstaan, waarmee u er zeker van kunt zijn dat er nauwkeurige metingen worden gedaan. Een flowmeter kopen doet u bij ons door contact op te nemen onze applicatie engineers en samen de meter te specificeren waarbij wij ervoor zorgen dat uw nieuwe flowmeter zo snel mogelijk uw kant op wordt gestuurd. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen om meer te weten te komen over onze flowmeters.

Een flowmeter bestellen

Een flowmeter is een belangrijk product bij de doorstroom van vloeistoffen en gassen. Ons bedrijf is al sinds 1973 actief op het gebied van de productie van deze meters. Onze meters kunnen gebruikt worden in vrijwel elke applicatie op het gebied van vloeistof, gas en stoom. Met onze producten kunt u de doorstroom goed in de gaten houden. Wij bieden een hoge nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid bij de metingen, snelle levertijden en vakkundig flow advies. We bieden u een klantgerichte oplossing waarbij u geen bijkomende ontwikkelkosten hoeft te betalen. Daar komt nog eens bij dat u bij ons op de lange termijn op ondersteuning kunt rekenen.

Wilt u een nauwkeurige flowmeter kopen?

Wij hebben een echte passie voor alles wat met flow te maken heeft. We werken hard aan de ontwikkeling van onze producten, om er zo voor te zorgen dat deze zo nauwkeurig mogelijke metingen voor u verrichten. Onze doorstroommeters staan garant voor een betrouwbare meting zelfs bij  extreem hoge of zeer lage flows van zowel gas, vloeistof als stoom. Wij leveren onze producten aan klanten van over de hele wereld en horen ook graag van u als u op zoek bent naar een betrouwbare flowmeter. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om al uw vragen op dit gebied beantwoord te krijgen.

Neem contact op voor meer informatie.